Gastronauts e-magasin

Nu finns Gastronaut även digitalt – på både webb och app. Tjänsten kostar 49 kronor i månaden men är gratis för dig som prenumerant. På vår digitala sajt får du också tillgång till vårt arkiv och podden Gastroradio.

Var kan jag läsa e-tidningen?
Gastronauts e-tidning kan du läsa i vilken webbläsare som helst t.ex. Chrome eller Edge på datorn eller på surfplattan. Det är också möjligt att ladda mobilappen Gastronaut, som finns både för Android och iOS, till smarttelefon eller surfplatta.
Du hittar den här digital.gastronautmag.se.
Du hittar senaste numret här: digital.gastronautmag.sep/gastronaut-magasin/latest/6452

Redan prenumerant?
Om du redan prenumererar på den tryckta tidningen behöver du bara skapa ett inloggningskonto och koppla din prenumeration till kontot för att kunna läsa e-tidningen. Om e-postadressen du använder för att skapa kontot redan finns i Gastronauts prenumerantregister, kopplas din prenumeration automatiskt till ditt inloggningskonto.

Anvisning för hur du registrerar ditt inloggningskonto
– Skapa ett inloggningskonto genom att gå till digital.gastronautmag.se/#sign-up . Fyll i din e-postadress, önskat lösenord och klicka på den blå knappen ’Skapa konto’. Använd den e-postadress som du angav i samband med prenumerationsbeställningen.
– En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Kolla e-postens inkorg. 
– Om du inte hittar mejlet i e-postprogrammets inkorg titta också i skräppost. Klicka på den blå knappen ’Bekräfta konto’ i mejlet.

Inte ännu prenumerant?
Välj om du vill prenumerera på den tryckta tidningen (i priset ingår e-tidning) eller enbart e-tidningen.
När betalningen är registrerad får du ett e-postmeddelande och du kan därefter skapa ett inloggningskonto och koppla prenumerationen till det
Teckna prenumeration här

Vad göra om jag inte lyckas koppla min prenumeration till inloggningskontot?
Om du stöter på problem att koppla prenumerationen till ditt inloggningskonto kan du kontakta gastronaut@natverkstan.net. Kom ihåg att ange ditt namn och adress i mejlet. 
Det går också bra att ringa 031-743 99 05 (tisdag och onsdag 9.00-12.00).

Vad ska jag göra om jag glömt mitt lösenord?
Klicka på inloggningssidans länk ’Glömt lösenord?’ och följ anvisningarna.