Om oss
HÄNG MED OSS PÅ EN KULINARISK RESA
Gastronaut – magasinet för de nyfikna!
I Gastronaut du kan läsa längre porträtt av råvaruproducenter, mathantverkare, vinmakare, kockar och restauratörer.
Här möter du mat och dryck på många olika vis. Vi berättar om trender, historia, forskning nyheter. och personliga upplevelser. Vi tar upp prylar, kryddor, nya prylar och råvaror.
Vi recenserar allt från gourmetkrogar till burgarhak.
Gastronauts testpanel tar fram de bästa råvarorna. Och vimlar det av recept – lätta och svårare, men alltid spännande. Vi ser förstås drycken som en del av måltidsupplevelsen så alla recept har en egen dryckesrekommendation.
Gastronaut kommer ut med 4 nummer om året.
Gastronaut – magasinet för de nyfikna!
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger oss ut i ett universum där mycket finns att upptäcka.
Gastronaut kommer att vara både oväntad och tillgänglig, seriös och rolig, passionerad och klyftig.
Gastronaut är en tidning för den vetgirige, där vi smakar på korv på Gotland, berättar om frukost i Seoul, Amerikas första ananaspaj, naturviner i Tblisi och barbecue i Årsta. Vi tipsar också om hur man tar hand om äppelskörden, röker sitt eget bacon, wokar tofu och tipsar om vilken öl som passar bäst till chiliburgare.
