Med kaviar i fokus

Erbjudande
Annons
IMG_2849x
Quality Caviar i Stockholm har öppnat showroom med mat, dryck och kaviarprovningar. Anders Isaksson är gastronomisk ledare och i restaurangdelen serveras en avsmakningsmeny med kaviar och löjrom i fokus.

Den 29 september ger Quality caviar i Stockholm gästerna möjlighet att kunna avnjuta tillagade avsmakningsmenyer uppbyggda kring kaviar och löjrom.  Men det går också att komma förbi på drop in och ta några snabba kanapéer, en burk kaviar eller ett glas champagne i baren.
– Vårt mål har varit att skapa Nordens centrum för kaviar, en plats där man får lära sig mer om denna ljuvliga premiumprodukt. Därför är vi otroligt stolta över att ha Nordens bredaste utbud inom rom och kaviar, säger Carol Chmaissani, grundare och kaviarexpert.

Anders Isaksson är Gastronomisk ledare.

Som gastronomisk ledare hittar vi Anders Isaksson. Anders har efter många års arbete utomlands, bland annat på en tvåstjärning krog i Paris, konsulatet i New York och
restauranger i Köpenhamn, samlat på sig stor kunskap om gastronomi och kultur. Utöver hans gedigna bakgrund i
restaurangkök har Anders även deltagit i prestigefyllda tävlingar så som Culinary Olympics där han tillsammans med
Svenska Kocklandslaget plockade hem silver år 2020 och Årets Kock där han tog silvermedaljen år 2021. Han är just nu
med i det svenska Bocuse d’Or teamet som skall tävla i VM nästa år.

 

Quality Caviar Stockholm gundades år 2019 av kaviar- och löjromsexperterna David Gard och Carol Chmaissani.  All caviar och löjrom levereras utan mellanhänder, testas och packas av ägarna. De har också eget rökeri i Oxelösund där de röker störarna som serveras i den lilla restaurangen. Fram till kl 21.00 går det endast att boka bord för 4 personer samt droppa in vid community-bordet. Därefter öppnar bokningen för sällskap färre än 4.
Quality Caviars showroom ligger på Sturegatan 20 i Stockholm.

Ostron, selleri, ostronblad, jalapeno olja och syrad grädde. Toppad med Oscietra kaviar.
No-kill kaviar från Valencia i Spanien,
Rökt stör med baljväxter, kålrabbi , vitvinssås och Huso Gold.
Från vänster: Patrik Svensson, kökschef, Andres Basile Leon, dryckesansvarig , Anders Isaksson, Gastronomisk ledare, Carol Chmaissani, grundare och caviarexpert, samt David Gard, grundare och kvalitetsansvarig.